Milas Çizgi Gazetesi

BAŞKAN ÇETİNKAYA: “SANDIK BİZİM NAMUSUMUZ”

BAŞKAN ÇETİNKAYA: “SANDIK BİZİM NAMUSUMUZ”
Süt Birliği
96 okundu Okundu
31 Mart 2023 - 9:24
Süt Birliği

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Milas Belediye Başkan Vekili Gülşen Gökçe, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Turhan ve parti yöneticileri, Güllük’teki partililerle bir araya geldi.

Seçime sayılı günler kala, ziyaretlerine ara vermeyen Cumhuriyet Halk Partisi Milas Örgütü bugün Güllük’teydi. Belde binasında partililerle bir araya gelen Başkan Çetinkaya; ” Örgütümüzde Güllük’ün yeri her zaman ayrıdır.” diyen Çetinkaya, “İktidar yürüyüşümüzde sahada olmak kadar, seçim günü sandığın başında olmakta önemli. Sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor. Sandık bizim namusumuz.” diyerek seçim güvenliği hakkında partililerine bilgi verdi. Seçim öncesi partililerle fikir alışverişi yapan yöneticiler, partiye yeni katılan üyelere rozet takma töreni gerçekleştirdi.

Yöneticiler parti ziyaretinin ardından, Milas Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Güllük’teki vatandaşlarla bir araya geldi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla