Milas Çizgi Gazetesi

BARIŞ SAYLAK MÜDÜRLÜK KOLTUĞUNA TEKRAR OTURDU

BARIŞ SAYLAK MÜDÜRLÜK KOLTUĞUNA TEKRAR OTURDU
Süt Birliği
229 okundu Okundu
28 Mart 2024 - 22:26
Süt Birliği

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine geri dönen Barış Saylak açıklama yaptı. Atamaya ilk tepki, DEMBİR Derneği Genel Başkanı Mehmet Metiner’den geldi.

 

Barış Saylak, görevine geri dönmesi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Milas Belediye Başkan Aday Adaylığı için geçtiğimiz Kasım ayında ayrıldığım Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevime dönmüş bulunuyorum.

Şahsımı bu göreve tekrar layık gören Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı’ya ve Valimiz Sn. İdris Akbıyık’a güvenleri için şükranlarımı sunuyorum. Henüz seçilmeden Muğla için canla başla çalışmaya başlayan ve gönülleri fetheden Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Prof. Dr. Aydın Ayaydın’a da girişimleri ve destekleri için şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim utandırmasın.

Şimdi hizmet zamanı, kaldığımız yerden Muğla’mız için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.”

“İHANETİN HER TÜRLÜSÜNÜ YAPAN”

Atamaya ilk tepki, seçim süreci boyunca Milas’ta çeşitli çalışmalar yürüterek AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya’ya destek olan eski AK Parti Milletvekillerinden DEMBİR Derneği Genel Başkanı Mehmet Metiner’den geldi. X (twitter) sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Metiner, “Üzgünüm…

Bir buçuk aydır Milas’ta çalışıyorum.

Milas’ta aday gösterilmediği için bize seçim kaybettirmek için çalışan, ihanetin her türlüsünü yapan, davamızla uzaktan yakından ilgisi olmayan eski Tarım il müdürü Barış Saylak’ın tekrar il müdürlüğü görevine atandığını duymam ziyadesiyle üzdü beni.

Çok yazık!

Davamız, partimiz ve emeklerimiz adına çok yazık!” İfadelerine yer verdi…

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla