Milas Çizgi Gazetesi

AK PARTİLİ ADAYLARDA TEMAYÜL HEYECANI

AK PARTİLİ ADAYLARDA TEMAYÜL HEYECANI
Süt Birliği
78 okundu Okundu
27 Mart 2023 - 13:23
Süt Birliği

AK Parti’den, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine aday adayı olarak başvuran 51 aday için 1.500’ün üzerinde parti üyesi elektronik ortamda oy kullandı. Sonuçlar doğrudan genel merkeze ulaştığı için sıralama ilde açıklanmadı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine Muğla’dan aday adayı olarak başvuran 51 aday için 25 Mart Cumartesi günü Muğla’da temayül heyacanı yaşandı. 28. dönem Genel Seçimleri kapsamında AK Parti’nin takvimine göre aday adaylığı başvuruları 22 Mart Çarşamba günü son bulmuştu ve başvuruların tamamlanmasıyla aday belirleme kapsamında milletvekili aday adayları için teşkilat mensuplarının katılımıyla Menteşe Spor Salonu’nda temayül yoklaması yapıldı.

Temayülde, il yönetimi, MKYK üyeleri, belediye başkanları, geçmiş dönemlerin milletvekilleri ve il başkanları, meclis üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları oy kullanırken, 1.500’ün üzerinde parti üyesi oy kullandı.

İl başkanlığı tarafından yapılan açıklamada toplam 54 aday adayın olduğu, mevcut milletvekilleri ve MKYK üyelerinin temayüle katılmadığı belirtildi. Partililer temayülde 7 tercih yaparken, temayül sonuçları elektronik bir ortamda gerçekleştiği için genel merkeze direk ulaştı.

Milas’tan, mevcut milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Levent Akyer, Mustafa Turhan, Hasan Çemrek, Yusuf Esen ve Duygu Pınar Marçalı Doğru aday adayı olurken diğer aday adayların isimleri şöyle: Abdül Cemil Cem, Abdülkadir Dölek, Ahmet Şahin, Elvan Göçer, Elif Kışlalı, Emine Seher Girgin, Erol Kocabaş, Ersin Tayfur, Eylem Tan, Fatih Keskin, Feridun Katar, Ferzan Çakal, Hakan Fevzi İlhan, Haluk Laçin, Hüseyin Aykal, Kadem Mete, Kardelen Çelik, Lale Dadaş Yakut, Mehmet Nil Hıdır, Mehmet Akif Demir, Muhittin Kayabaş, Murat Naci Yavuz, Mehmet Sıdra, Nevrez İyi, Nurgün Özgirişken, Osman Gökmen, Ozan Değgez, Ömer Özmen, Işıl Balaban Karazeybek, İbrahim Kocabıyık, İbrahim İlhan, İhsan Küreci, Pınar Boyacı, Ramazan Sarıhan, Ramazan Beyazıt Aydın, Seyit Nur Gün, Serap Ülkü Özdemir, Salih Gümüş, Uğur Akın Şahin, Tamer Topal, Tahir Ateş, Tarık Taşdemir, Turgay Öztürk, Yakup Otgöz,  Yurdanur Uzun, Yasin Ali Yıldırım ve Yelda Erol Gökcan.

 

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla