Milas Çizgi Gazetesi

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’ten Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’ten Kurban Bayramı Mesajı
Süt Birliği
132 okundu Okundu
08 Temmuz 2022 - 21:24
Süt Birliği

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkanı Çelik, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Aziz milletimizin kültüründe yer alan bütün değerlerimizin bütün halinde paylaşıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi…

 

Bayramların bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazandığını ifade eden AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, şunları kaydetti: “Onun için bu kutlu zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız. Gönül zenginliğimizi bereketlendiren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren Bayramlarda yaşadığımız tüm bu güzelliklerin gündelik yaşamımızın birer parçası olmasını dilerim.

Vatandaşlarımızın ve özellikle de sürücülerimizin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla riayet etmelerini, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli olduğunun bilinci içerisinde sevdikleriyle kazasız, sağlıklı ve iyi bayramlar geçirmelerini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramımızın ülkemize ve dünyaya huzur ve barış getirmesi temennisiyle, Milaslı hemşerilerimin Kurban Bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Araç çubuğuna atla